Over mij

Annelies Boers

Na mijn afstudeerstage en eerste baan bij de Forensisch Psychiatrische Afdeling van GGZ Friesland werkte ik in verschillende functies, waaronder als psycholoog bij Stichting Paardkrachtig. Zij maakten het mogelijk dat ik kon starten met de basisopleiding Cognitieve Gedragstherapie en dat ik een opleiding kon doen bij EAGALA voor  therapie met behulp van paarden.

Ik ben 8 jaar werkzaam geweest bij Therapeutisch Centrum GGZ, waar ik mijn opleiding tot GZ-psycholoog in 2018 heb afgerond. Ik deed hier diagnostiek naar ontwikkelingsstoornissen en persoonlijkheidsstoornis, evenals behandeling voor angst, dwang, depressie, trauma en zelfbeeldproblematiek. In april 2022 heb ik de overstap gemaakt naar Dimence in Zwolle, team Angs&Stemming

In april 2015 ben ik een eigen praktijk gestart. Vanuit mijn praktijk bied ik therapie aan jongeren en volwassenen met lichte en matige problemen vanuit een positieve en oplossingsgerichte insteek. Ik werk samen met Centrum Buitengewoon,  Paardkrachtig,  met praktijk Papillon.  Verder geef ik sinds 2022 supervisie in het kader van diverse opleidingen.

Opleiding en  Kwalificaties
– GZ-psycholoog
–  EMDR practitioner
– Mental Health Specialist en Equine Specialist bij EAGALA
– Cognitief Gedragstherapeut & Supervisor VGCt

Beroepsverenigingen
www.psynip.nl
www.emdr.nl
www.vgct.nl